Viktiga tips inför renoveringen

Inför en renovering är det mycket som måste planeras. Du måste säkerställa att du har en hållbar budget, tillgång till rätt material och verktyg, samt kontaktuppgifter till en duktig hantverkare.

Ska du renovera för första gången är det viktigt att du inte bara planerar din ekonomi, utan att du även planerar din tid. Oftast tar en renovering mycket längre tid än förväntat, men med våra praktiska tips kan du ändå göra processen lite enklare.

Tre måsten för en smidigare renovering

1. Anlita en hantverkare

Vill du vara säker på att hela renoveringen går smärtfritt från början till slut kan du anlita professionella Clas fixare hantverkare i Sollentuna som hjälper dig med arbetet. Här hittar du både kompetenta rörmokare såväl som noggranna elektriker och kan på så vis säkerställa att din renovering blir fackmannamässig från start.

2. Planera

Det finns ingen renovering som inte kräver planering innan du sätter igång. Det är lätt att vilja slarva på denna punkt och bege sig in i det fysiska arbetet på en gång, men det innebär nästan alltid misstag.

3. Satsa på hållbar renovering

Välj inte färger eller inredning som du kommer vilja byta ut om ett år eller två. Satsa på hållbara material och inredning som du kommer trivas med länge och som även går hem hos andra personer om du bestämmer dig för att sälja i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *