Renovera och inred kontoret med känsla och stil

Kontoret är en plats där du kommer att spendera en stor del av din tid. Därför är det viktigt att du trivs där och att du har en bra arbetsmiljö. När du precis har skaffat ett nytt kontor är det säkert mycket du vill ändra på för att sätta din personliga prägel på det. I denna artikel kan du läsa hur

Har du precis fixat ett hyreskontrakt på ett kontor hos https://workaround.io/se/? Det ser antagligen inte ut som du önskar att ditt kontor borde se ut i dagsläget. Du kan dock fixa ett mycket personligt utseende på ditt nya kontor utan att genomföra en större renovering och utan att spendera mycket pengar på det.

Ändra utseende på kontoret med enkla medel

Det är viktigt att trivas med din arbetsmiljö. Två viktiga faktorer att ta hänsyn till i ditt nya kontor för att få till en bättre arbetsmiljö, är färg och form. Har väggarna på kontoret en färg i nuläget som du inte tål? Då är det bra om du ändrar den, exempelvis genom att själv måla om. En burk målarfärg och pensel kostar inte så mycket i förhållande till vad du får för pengarna.

Den andra faktorn är formen. Genom att inreda med runda former i kontoret får rummet en mer rofylld känsla. Krukor, tavlor, lampor och prydnadssaker är exempel på hur du kan få in runda former på kontoret. Har kontoret lysrör i nuläget kan du istället använda punkt- och bordsbelysning för att göra kontoret mer hemtrevligt.

Inred gärna med levande blommor, så att rummet inte känns så kalt och tråkigt. Sätt gärna upp foton på dina nära och kära för att skapa en hemtrevlig känsla och om vädret tillåter kan du med jämna mellanrum öppna fönstret så inte kontoret känns så instängt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *