Renovera verandan eller uteplatsen

Vad vore inte bättre än att få tillbringa denna härliga sommar med att ge verandan eller uteplatsen en omvandling. En plats där du kan vara året runt, tillsammans med vänner eller för att få den där stunden för dig själv som vi alla behöver. Om uteplatsen är för sig själv, då behöver man inte tänka så mycket på husets design och man kan göra den till en fantasifull eller lyxig plats. Det man måste se till är att den passar in i trädgården med sin färg och form. Hämta hammare och spik!

Var rädd om tummen

smarta tips när vi renoverar är alltid bra och något man inte kan få för lite av. Att renovera och fixa sin veranda eller uteplats behöver inte kosta en förmögenhet. Olja, färg, brädor, hammare och spik är en del av vad som kommer att behövas. Ska golvet oljas eller målas? Ska ett tak läggas? Kanske vill ni ha något att dra för runt omkring verandan när det blir kallare ute och som sedan kan öppnas upp när himlen är blå. Färgglada mattor på golvet, gröna växter, lyktor med ljus i, små lampor, kuddar och filtar. Så många små saker som slutligen förvandlar er plats till ett härligt ställe. Varför inte skaffa en värmare som gör att platsen blir användbar året runt.

Långa härliga kvällar

Man kan använda sin veranda eller uteplats längre än bara under sommaren. Med värme och väggar att dra för får man ett litet extra rum att njuta i. Man kan hitta billiga plank när man ska renovera eller förnya och vi får inte glömma vad vår härliga natur har att erbjuda. Våga vara kreativa och använd er fantasi. Alla verandor eller uteplatser behöver inte se likadana ut. Om det nu skulle visa sig att kostnaderna för renoveringen överstiger er budget, gå då och jämför banker med Sambla. Ta nu fram penna och papper och börja skissa hur ni vill att er plats ska se ut. Låt även barnen vara med, då de ofta har bra fantasi som ni kan använda er av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *